Koelstra Kinderwagens

Wie wil er nu niet een kinderwagen kopen van een hoge kwaliteit die enorm veel mogelijkheden biedt voor u als jonge actieve ouder. Dat moeten de mensen van Koelstra ook gedacht hebben en daarom hebben zij de Koelstra kinderwagens ontworpen. Deze kinderwagens combineren kwaliteit, gebruiksgemak en een aantrekkelijke prijs tot een buitengewone mix van activiteit een eenvoud.

De Koelstra kinderwagens worden gemaakt door de gelijknamige Nederlandse fabrikant van kinderwagens. Waar Nederlander historisch gezien altijd al een grote naam heeft gehad op het gebied van innovatie en ontwerpen is dit ook bij de producten van Koelstra terug te zien. In het jaar dat het huidige model de oude Koelstra kinderwagen modellen opvolgde werd het direct genomineerd voor een belangrijke internationale ontwerp prijs. Volgens de vakjury wat het huidige model een echte alleskunner en daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Sinds de introductie is het model niet zo gek veel veranderd en zijn alleen op details enkele aanpassingen gedaan. Als iets goed is hoeft men er immers ook niet aan te sleutelen en dus zijn de nieuwe modellen vrijwel gelijk aan de vorige modellen. Toch zullen de Koelstra 2010 kinderwagens niet meer bij de normale winkels te koop zijn omdat er nieuwere versies beschikbaar zijn. De kinderwagens 2010 modellen die nog op voorraad waren zullen daardoor ook eerst bij een kinderwagen sale terecht zijn gekomen. Vervolgens zijn deze exemplaren bij een kinderwagen outlet beland alwaar deze voor een veel voordeliger prijs verkocht worden. Omdat bij de aanschaf van kinderwagens Koelstra uitvoeringen niet zo veel verschillen van jaar tot jaar kunt u dus vrijwel dezelfde kinderwagen kopen voor een veel lagere prijs. Wat ons betreft bent u een dief van uw eigen portemonnee als u deze optie niet op z’n minst bekijkt. Als blijkt dat er u niet de kleur kunt vinden die u graag wilt hebben dan moet u zich natuurlijk wel afvragen hoeveel de juiste kleur u wel waard is bij het Koelstra kinderwagen kopen.

De Koelstra kinderwagens hebben een onderstel dat is gemaakt van sterke maar toch zeer lichte aluminium buizen. De uitgekiende constructie zorgt er voor dat er een minimale hoeveelheid buizen is gebruikt waardoor het gewicht van het onderstel beperkt is gebleven tot slechts vijf kilo. Een centraal adaptersysteem maakt het uitwisselen van de verschillende onderdelen zeer eenvoudig waardoor u in een handomdraai het zitgedeelte kunt plaatsen of kunt vervangen voor de reiswieg die bij de combi Koelstra kinderwagens meegeleverd wordt. Ook heeft het onderstel door het minimale gebruik van materiaal als voordeel dat het zeer eenvoudig is in te klappen tot een klein en handzaam pakketje en al even eenvoudig is uit te klappen en klaar voor gebruik. Contact met de grond wordt door het onderstel gemaakt door middel van twee grote achter wielen die voorzien zijn van vering en een centraal remsysteem. De oude Koelstra kinderwagen modellen hadden ook al een dubbel en geveerd zwenkwiel vooraan en dit is ook bij de huidige modellen terug te vinden. Het geheel is voorzien van luchtbanden die de kinderwagen extra comfort meegeven.

Een Koelstra kinderwagen kopen zal u in ieder geval een zitgedeelte opleveren die eenvoudig in en uit het onderstel te halen is. Dit is echte niet nodig want u kunt het onderstel inclusief de zitting in klappen en uit klappen. U zult de zitting wel moeten verwijderen als u een Koelstra kinderwagens combi aanbieding aanschaft want daarmee koopt u ook een reiswieg die in hetzelfde onderstel past. De zitting is volledig verstelbaar en voorzien van een bumper bar, een zonnekap en een volledig verstelbare 5-punts gordel. De reiswieg die bij de combi kinderwagen geleverd wordt komt compleet met zonnekap en een afdekhoes die er voor zorgt dat uw kindje lekker warm kan slapen. Bij het uitzoeken van kinderwagens Koelstra kiezen zal u een compleet systeem opleveren waarbij ook een ruime boodschappenmand niet ontbreekt. Wat betreft de veiligheid kunnen de ontwerpen van Koelstra met de besten mee, de Koelstra kinderwagens hebben een transport vergrendeling waardoor zij niet spontaan uit zullen klappen, deze zelfde vergrendeling zorgt er ook voor dat de kinderwagen niet zomaar inklapt als uw kindje ergens aan zit. Als u de gebaande wegen even verlaat dan zullen de schouder pads er voor zorgen dat uw kindje zich niet bezeerd, u kunt dan voldoende controle houden door de in hoogte verstelbare duwbeugel. Net als de Koelstra 2010 kinderwagens hebben ook de huidige modellen een bekleding van UV bestendige en vuil en water afstotende bekleding. Hierdoor blijkt de bekleding van de Koelstra kinderwagens langer mooi in één van de zeven beschikbare kleuren en kunt u er lekker lang op uit trekken.