Contact

De op deze website te vinden informatie is samen gesteld uit vrij op het internet toegankelijke in formatie en van informatie die ons door derden is aangeleverd. Dit is dan de reden waarom wij slechts een kleine invloed hebben op de inhoud van deze informatie. Het kan dus voorkomen dat er onvolkomenheden te vinden zijn en dat u ons over de kinderwagen modellen 2010 vragen wilt stellen. Wij verzoeken u hiervoor gebruik te maken van het formulier op deze pagina, dit is tevens de juiste methode om ons over deze site feedback te geven. Ook voor alle overige kinderwagens vragen is het formulier op deze pagina de beste methode.

Wij streven er naar om alle vragen die bij ons binnen komen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Hoe zorgvuldig wij te werk azijn gegaan met het samen stellen van de informatie op deze website, het blijft informatie die van anderen afkomstig is. Ook is deze informatie uitsluitend informatief van aard en kunnen er op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.