Safety 1st Kinderwagens

Als u een kinderwagen aan gaat schaffen dan is vanzelfsprekend de veiligheid van uw kindje als het in de kinderwagen zit erg belangrijk voor u. Als u voor Safety 1st kinderwagens kiest dan hebt u een merk te pakken die veiligheid heel hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien zit natuurlijk de veiligheid al in de naam meegebakken dus dat moet goed komen.

Het is natuurlijk meer dan de naam alleen die Safety 1st kinderwagens daadwerkelijk veilig maakt. Als een kinderwagen fabrikant het alleen van de naam moet hebben dan is het immers armoe troef. Het merk Safety First is eigendom van de Amerikaanse fabrikant met de gelijknamige naam. De kinderwagens die door deze fabrikant gemaakt worden zijn ontworpen volgens de Amerikaanse veiligheidseisen en regels. Iedereen die een beetje op de hoogte is van hoe de regelgeving in Amerika werkt weet dat als een fabrikant niet alles doet wat mogelijk is en daarbij overduidelijke instructies geeft, de fabrikant dan binnen de kortste keren voor het gerecht gedaagd wordt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bij het uitzoeken van kinderwagens Safety 1st kiezen u bijzonder veilige kinderwagens op zal leveren die aan de hoogste eisen voldoen. Dit is natuurlijk erg mooi meegenomen voor u omdat u een zeer veilige kinderwagen op de kop kunt tikken en nog veel mooier is het dat u hiervoor niet eens de hoofdprijs hoeft te betalen. Dit is zeker zo als u kiest voor de Safety 1st 2010 modellen die qua veiligheid niets onder doen voor de huidige modellenreeks. Er worden slechts weinig revolutionaire wijzigingen doorgevoerd bij deze kinderwagens omdat ze al helemaal doorontwikkeld zijn. Het feit dat de kinderwagens 2010 van een vorig modeljaar zijn maakt dus heel weinig verschil voor de constructie en de veiligheid van de kinderwagens. De meeste wijzigingen die met een nieuw jaar ingevoerd worden zullen kleine aanpassingen of verbeteringen zijn en vaak zullen de kinderwagens een ander kleurtje krijgen.

Omdat er echter nieuwere modellen op de markt zijn kunt u de Safety 1st 2010 kinderwagens voor een veel lagere prijs aanschaffen dan de huidige modellen en dat scheelt natuurlijk in uw portemonnee. U kunt deze kinderwagens van een vorig modeljaar natuurlijk niet in de reguliere winkel vinden maar u zult daarvoor een kinderwagen outlet moeten bezoeken. Het feit dat u daarbij kunt profiteren van de unieke werking van een outlet kinderwagen winkel zorgt er voor dat de goedkope kinderwagens 2010 erg voordelig zullen zijn. Het geld dat u met de aanschaf van een goedkope outlet kinderwagen uit spaart kunt u vervolgens aan andere zaken besteden die ook aangeschaft moeten worden als u een kindje gaat krijgen.

Zowel de Safety 1st 2010 modellen alsook de nieuwe collectie kinderwagens hebben allemaal een onderstel dat gemaakt is van hoogwaardige aluminium buizen. Deze materiaal keuze heeft er voor gezorgd dat de ontwerpers een uitzonderlijk licht onderstel hebben kunnen ontwerpen die bovendien erg sterk is. De Safety 1st kinderwagens staan in contact met de ondergrond door middel van twee grote wielen aan de achterkant die voorzien zijn van luchtbanden voor extra comfort. Aan de voorkant zijn twee zwenkwielen gemonteerd die voor een goed wendbaarheid zorgen, deze wielen zijn ook vast te zetten voor het geval dat de ondergrond oneffen is en u een grotere koersvastheid nodig hebt.
De Safety 1st kinderwagens worden als combi aanbieding geleverd met een reiswieg en een wandelwagen inzet waardoor het een compleet systeem wordt. De reiswieg is al vanaf de geboorte te gebruiken en de wandelwagen inzet kunt u gebruiken als uw kindje iets ouder is. De onderdelen zijn gemaakt van een slijtvaste kunststof die eenvoudig te reinigen is als er vlekken op komen. Op deze wijze kunt u bij uw keuze voor kinderwagens Safety 1st modellen eenvoudig in een goede staat houden waardoor deze lang mee zullen gaan. De reiswieg wordt compleet geleverd met een afdekzeiltje en een zonnekap om het weer buiten te houden. Een zonnekap zult u ook aantreffen bij de wandelwagen inzet van de Safety 1st kinderwagens die bovendien op meerdere manieren te verstellen zijn voor het comfort van uw kindje. Natuurlijk is de veiligheid niet uit het oog verloren door de standaard aanwezige 5-punts veiligheidsgordel en de voorbeugel van de wandelwagen inzet. De Safety 1st 2010 kinderwagens zullen met dezelfde voorzieningen zijn uitgerust omdat de modellen van jaar tot jaar immers niet erg veel verschillen. U kunt dus een uiterst veilige kinderwagen van een vorig jaar kopen voor veel minder geld dan een kinderwagen van dit modeljaar. Niet alleen bespaart u daarmee een leuk bedrag op de aankoop prijs maar u hebt ook nog steeds de Safety First staan.